Afbeelding
Shantala

Het Shantala Subramanyam Trio

zondag 7 april 2024 20:00 tot 23:18

Laat de bamboefluit zingen!

Dit betoverende trio wordt geleid door Shantala Subramyanam, afkomstig uit het bruisende hart van de Karnatische muziek: Chennai. Deze muziek staat bekend om zijn nadruk op de prachtige improvisatie van ragas, gevolgd door composities doordrenkt met spirituele, filosofische en natuurlijke thema’s. Laat je meeslepen door betoverende composities en spontane uitwisselingen van hoogstaande ritmische improvisaties.Dit concert neemt je mee op een reis van extase, brengt meditatieve passages en wekt opwinding met de magie van de fluit, de kracht van de stem, de viool, de mridangam en de kunnakol.Mis dit unieke optreden niet!

Shantala Subramanyam: fluit, zangKeshav Mohan: vioolAnirudha Bhat: mridangam, kunnakol

Wees erbij voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Locatie