Afbeelding
SKVR - Merel van den Enden

Kinderorkestendag in de Doelen

zaterdag 6 april 2024 13:30 tot 17:00

Beleef een middag vol muziek voor en door kinderen. De Kinderorkestendag is een Kindermuziekweekactiviteit van SKVR, de Doelen en de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest. Ontdek hoe leuk muziek maken is in één van de workshops en geniet van de concerten. Je bent van harte welkom! 

Programma 

Vanaf 13.30 uur ontdek je zelf hoe leuk het is om muziek te maken. Probeer verschillende instrumenten uit, zing mee met het Kindermuziekweeklied, of doe mee met één van de andere workshops. Geniet van de kinderokesten op het grote podium van de Jurriaansezaal. 

Eerste concert 14.30 uur 

Rotterdams Jeugd Strijkers Ensemble en drie schoolorkesten SKVR Houtjeklep Band 

Tweede concert 16.00 uur 

SKVR Saz + Kinderorkest o.l.v. Nahim Avci Kinderkoren o.l.v. Katharina Grippaldi en Ottilie van der Jacht Harp ensemble o.l.v. Lenie de Meij Wijk Muziek School o.l.v. Marijn van der Linden 

Onderdeel van de Kindermuziekweek

De Kinderorkestendag is onderdeel van de Kindermuziekweek. Deze feestelijke week die landelijk gevierd wordt is een initiatief van 14 grote organisaties uit de muzieksector. Het doel: Kinderen laten genieten van het maken van en luisteren naar muziek. 

Kom jij ook spelen en genieten van live muziek?

De Kinderorkestendag is helemaal gratis! Neem je ouders en vrienden mee.

Locatie