Flyer
Flyer TC

Thy Catafalque + The Answer Lies In The Black Void

vrijdag 5 april 2024 19:00 tot 23:00

THY CATAFALQUE

Het Hongaarse Thy Catafalque werd in 1998 opgericht en speelt aanvankelijk black metal. De muzikale koers wordt in de loop der tijd verlegd naar avant-garde metal. Het gezelschap staat onder contract bij het vermaarde Season of Mist en inmiddels zijn elf albums verschenen. Live was het altijd stil rondom dit gezelschap, maar sinds 2022 wordt er ook opgetreden en dit is de eerste keer dat je ze in Nederland aan het werk kan zien.

THE ANSWER LIES IN THE BLACK VOID

In 2023 debuteert The Answer Lies In The Black Void als live band. Op de Dutch Doom Days in Baroeg laat de Nederlands/Hongaarse band een prima indruk achter. Op papier een project van Thy Catafalque zangeres Martina Horváth en Jason Köhnen (o.a. Celestial Season). De sfeervolle doom metal is gewoon prachtig te noemen. Wij kijken al uit naar deze nieuwe ontmoeting.

Het tijdschema wordt in de week van het evenement bekend gemaakt. Concerten in Baroeg zijn rond 23.00 uur afgelopen. Op zondagen is dat uiterlijk 22.00 uur, maar meestal vroeger.

Locatie