Het KidsCare Festival: wie neem jij mee?
Het KidsCare Festival: wie neem jij mee? KidsCare Kenia

KidsCare Festival

zondag 21 april 2024 13:30 tot 17:00

Kom op zondag 21 april 2024 naar het KidsCare Festival! Van 13.30 tot 17.00 uur verwelkomen we jullie graag in de Museumremise van het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum (ROVM) voor een middag vol inspiratie, ontmoeting en Keniaanse sfeer. Het festival is voor iedereen, of je nu al jarenlang betrokken bent bij KidsCare, of ons nog niet kent. Wie neem jij mee? Samen gaan we een fantastisch leuke middag beleven, vol plezier en nieuwe ontmoetingen.

Wat staat er op het programma? Een middag vol activiteiten staat voor je klaar, waaronder muziek om van te genieten, inspirerende workshops om aan deel te nemen, de kans om anderen te ontmoeten, schminksessies, een talentenspel en informatiesessies om meer te leren over het belangrijke werk van KidsCare Kenia. En dit alles in en rond de historische trams in de museumremise van ROVM! 

Locatie