Flyer
Flyer Flyer

Everyone Rocks: Scream Tonight + Niemand Minder Sessieband + Iconic World (Misiconi) Karaoke + BBQ

zaterdag 20 april 2024 14:00 tot 23:00

Het Vrienden van Baroeg-team organiseert voor de tweede keer het evenement Everyone Rocks dat als doel heeft om mensen met een beperking samen te brengen met Baroegianen. Een prachtig initiatief, dat tijdens de eerste editie al vele blije gezichten teweegbracht bij bezoekers én muzikanten. Het motto van Everyone Rocks is dan ook: Voelt jouw beperking als een belemmering? Nu niet meer! 

Een evenement als dit kan niet zonder karaoke. Blèr mee met je favoriete nummers. Daarnaast is er ook een BBQ om te genieten van een heerlijke maaltijd. Het belangrijkste is natuurlijk de connectie die we gaan maken met mensen waarvoor Baroeg misschien een drempel te hoog is om zomaar naar toe te gaan, maar wel een drempel is die we met zijn allen weg gaan nemen! Laten we deze slogan dan ook waar gaan maken: Is jouw beperking een belemmering? Nu niet meer!

Locatie