2e handsboeken in de Caeciliakerk
2e handsboeken in de Caeciliakerk Harrie van Horne

BOEKENMARKT ST. CAECILIAKERK

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 15:00

Boekenmarkt Caeciliakerk – 20 april 2024.

Zaterdag 20 april is wederom de maandelijkse boekenmarkt in de St. Caeciliakerk, Zocherstraat 90 in Alexanderpolder (Het Lage Land - Rotterdam). De ingang van de kerk ligt aan de Jan Bijloostraat, tegenover het winkelcentrum.  Van 10.00 – 15.00 uur zijn bezoekers van harte welkom om een keuze te maken uit de vele honderden boeken die ook nu weer zijn klaargezet.

De vele honderden 2e hands boeken van uitstekende kwaliteit (en aantrekkelijk geprijsd) zullen menigeen verbaasd doen staan. De enorme keuze en het brede scala aan boeken maakt het voor boekenliefhebbers meer dan de moeite waard de boekenmarkt in de Caeciliakerk te bezoeken. Leesboeken in alle mogelijke genres, thema- en informatieve boeken over onderwerpen waarvan u misschien nog nooit gehoord heeft (maar ook over alledaagse zaken). Er zijn kinderboeken voor alle leeftijdscategorieën voor de huidige generatie maar ook oude kinderboeken voor wie terug wil gaan in de tijd.

Elke maand wisselt de collectie en komt u weer ‘nieuwe’ boeken tegen. Werkelijk, de mooiste boeken zijn op de 3e zaterdag van de maand in de Caeciliakerk te vinden. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie: 06 575 94 607 of mailen naar: bcm.caecilia@live.nl .

Locatie