Katak, de dappere Beloega
Katak, de dappere Beloega In The Air Film

Animatiefilm Katak, de dappere Beloega

woensdag 17 april 2024 14:30 tot 15:55

Duik onder water met Katak, de dappere Beloega, een ontroerend maritiem avontuur van Nicola Lemay en Christine Dallaire-Dupont. 

De schattige beluga-walvis Katak is nog niet van grijs naar wit veranderd, wat normaal is gezien zijn leeftijd. Daardoor vinden zijn leeftijdsgenoten dat hij er niet bij hoort. Hij wil bewijzen dat hij inderdaad volwassen en dapper is en gaat op een spannende reis naar het Noorden. Katak is klein, maar dapper en schuwt het avontuur niet. 

Katak, de dappere Beloega is een bitterzoet avontuur met een ontroerend verhaal, topanimatie en een cast van hoge kwaliteit. De film belicht de kwetsbaarheid van het leven onder de oceanen, maar ook het belang van familiebanden en solidariteit bij tegenslagen. Een must voor fans van animatiefilms en boeiende verhalen.

Locatie