Flyer
Flyer Flyer

Submit Fest: Hippotraktor + Half Me + Confessions Of A Traitor + Forlorn + Changing Tides + 3 Eyed Kids + Suga

zaterdag 13 april 2024 14:00 tot 23:00

De Submit crew is weer klaar voor een nieuwe editie van Submit Fest. Deze zesde editie is extra bijzonder want dit zal de laatste Submit Fest zijn in het iconische Baroeg podium zoals we het kennen. Om in stijl afscheid te nemen komt de crew weer met energieke en vernieuwende acts voor 2024.

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Na vijf succesvolle edities keert Submit Fest in 2024 weer terug. Voor muziekontdekkers en liefhebbers van progressive metal, metalcore, modern metal, djent, nu-metal en alternative metal.

Submit gelooft in de kracht van de Nederlandse metalscene en het talent van de nieuwe generaties.

Locatie