Filosofie, je raakt niet uitgedacht

donderdag 11 april 10:00 - 13:00

Filosofie: je raakt niet uitgedacht

Er zijn zoveel onderwerpen waarop geen eenduidig antwoord valt te geven. En die toch steeds weer onze aandacht trekken. Ben jij ook zo, dat je er dan juist meer over wilt weten ? Ook al kost dat wat inspanning ? Dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in filosofie. 

In Rotterdam bestaan een aantal initiatieven om filosofie bereikbaar te maken en tot leven te brengen. 

Één daarvan is de Leesgroep Filosofie. 

Filosofische boeken geven vaak mooie inzichten. Nog mooier wordt het als je daar met andere enthousiastelingen over kunt praten. Want samen zie en begrijp je opeens veel meer.

De leesgroep bestaat uit vrije-tijdsdenkers die niet vrijblijvend hun gedachten laten gaan over de moeilijk te doorgronden vraagstukken van ons bestaan. Een keer in de maand komen de leden op donderdagochtend bij elkaar, en bespreken een filosofisch artikel of boek, of een deel daarvan. Het gaat dan zowel om de klassiekers, als om moderne filosofen. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of meedraaien, stuur dan een mailtje naar jacquesvanstam@gmail.com.

Locatie