Vogelvlucht
Vogelvlucht Universal Pictures International

Vogelvlucht (Migration)

woensdag 10 april 2024 14:30 tot 16:00

Illumination, de makers van de succesvolle komedies Minions, Despicable Me, Sing en The Secret Life of Pets, neemt je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familie in de sensationele nieuwe komedie Vogelvlucht.

Het leven is rustig in de vijver van de eendenfamilie Mallard. Maar als een toom ganzen langs vliegt op weg naar Jamaica, besluiten de eenden dat zij ook wel toe zijn aan een avontuur.

Alles wat de familie Mallard nodig heeft, is in hun thuisvijver te vinden. En het belangrijkste volgens vader Mick: het is er veilig is. Maar zijn vrouw Pam en hun kinderen Lex en Gwen vinden het wel wat saai. Ze willen weg uit de vijver. Met enige moeite halen ze Mick over om net als de ganzen naar Jamaica te gaan. Maar de hele reis loopt in de soep, en ineens is het aan de angstige vader om zijn familie te beschermen. Het is tijd voor hem om een held te worden.

Locatie