Met haar songs over licht, liefde, verbondenheid, muziek en de natuur ontroert Marja de Jong menig luisteraar.
Met haar songs over licht, liefde, verbondenheid, muziek en de natuur ontroert Marja de Jong menig luisteraar. Marja de Jong

Harpsong Concert Marja de Jong

vrijdag 4 augustus 2023 20:00 tot 21:00

Voor het zestigjarig bestaan van Mensa Nederland geeft Master of Music Marja de Jong op 4 augustus van 20-21 uur een Harpsongs Concert in Citykerk Het Steiger. Na afloop is er een meet & greet bij de tafel met cd’s en bladmuziek, onder genot van koffie, thee of een sapje. 

Met haar songs over licht, liefde, verbondenheid, muziek en de natuur ontroert Marja de Jong menig luisteraar. Haar warme, stralende stem reikt naar de harten in het publiek, om daar de oerwijsheid wakker te kussen. Van middeleeuws tot singer-songwriter, van meditatief tot swing ... Marja’s uitgebreide repertoire staat garant voor diepgang en ontroering met een vrolijke noot. Als akoestisch musicus bespeelt Marja de Jong meerdere instrumenten en werkt ze van tijd tot tijd samen met verschillende musici en kunstenaars, ook als dirigent. Marja is daarnaast verbonden aan Mediæval Færies en HARTvoorHEEL-ZIJN. Met haar concerten steunt Marja de stichting Puur Natuur.  

U kunt plaatsen bestellen via https://marjadejong.jouwweb.nl/emag23-concert.



Locatie