Wijkfeest Spoorsingel in de Provenierswijk

zaterdag 17 juni 2023 12:00 tot 17:00

 Het wijkfeest Provenierswijk staat voor de deur

.Luisteren naar muziek van Duo Delmas, hoelahoopen met Juul, meer dan 40 rommelmarktkramen, kickboksen, springkussen, skelteren. Diverse Workshops voor kinderen.

Van alles te beleven.!!!!!!!!!!De Hoevetuin en de speelplein van De Provenier  zijn allebei open

Tevens is er een informatiemarkt, die in het teken staat van goede doelen en hulporganisaties.

Geven zit ons in het bloed.                                                                                                                       Deze keer zijn het de kleinere organisaties, opgezet door 1 persoon of enkele mensen die in het zonnetje gezet worden.                                                                                                                             Aanwezig zijn o.a. “Gift for child” Afrika-Stichting Damas-Medisch comite Nederland-Vietnam- Ayse waterpompproject Bagladesh - Food for Life- Stichting Walanta Mali-en nog een aantal organisaties

.De organisatie van he wijkfeest ligt in handen van Bewonersver. Provenierswijk, De Waerschut, Huis van de wijk Propeller, SOL, Wijkraad Agniesebuurt/Provenierswijk, Dock Noord                             Komt allen en geniet. !!!!!!!