RotjeKoor 2022
RotjeKoor 2022 RotjeKoor Stichting

Rotjekoor festival laat Rotterdam voor de derde keer bruisen!

zaterdag 10 juni 2023 11:30 tot 19:00

Op 10 juni staat heel het centrum van Rotterdam voor de derde keer vol koren. Op die dag vindt wederom het meest gerse Rotterdamse korenfestival Rotjekoor plaats. Bijna 100 koren zingen op diverse binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken. Gevarieerde genres, voor elk wat wils! En gratis te zien!

Grote diversiteit aan koren

Hou je van zingen, koren en gezelligheid? Dan mag je dit korenfestival niet missen! Tussen 11.30 uur en 18.30 uur loop je in het centrum van de ene naar de andere verrassing.  Van pop tot rock, van musical tot shanty, van operette tot jazz, van gospel tot wereldmuziek. Aanstormende talenten of geroutineerde zangers? Close harmony of instrumentaal begeleid? Het zit er allemaal bij. Maak zelf een keuze welk koor je wil zien en horen. Alle locaties zijn gratis toegankelijk. 

Ga voor het programma naar www.rotjekoor.nl