BLOKHUT LIVE: PURPLE SHADE + TURBO + FAN HALEN - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

BLOKHUT LIVE: PURPLE SHADE + TURBO + FAN HALEN

zaterdag 8 april 2023 16:00 tot 23:00

Blokhut Live is intussen een vast onderdeel van de Baroegprogrammering. Naast het feit dat het gewoon enorm gezellig is met al die oude bekenden, staan er ook gewoon keer op keer geweldige bands.  Vandaag hebben we voor je:

 PURPLE SHADE

Purple Shade heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De band rondom zanger Robert Soeterboek speelde Baroeg al een aantal keer plat met hun Deep Purple en Whitesnake songs.  Ook elders in het land en zelfs over de grens vertoont Purple Shade intussen hun kunsten. En dat het gewaardeerd wordt kan ook niet anders met zulke geweldige muzikanten.

 TURBO

Mocht je denken met een Judas Priest tribute te maken te hebben, dan heb je het mis. Turbo bestaat namelijk sinds 1979 en toen was het album van Priest met die titel nog niet eens verschenen. Wel is er een link met een andere band die je al eerder in Baroeg hebt kunnen zien, namelijk Smalltown Nobodies. Zanger Leen Barbier zingt ook in Turbo uit Arnhem. 

 FAN HALEN

Fan Halen is dan wel weer een tribute band. De band richt zich op het materiaal dat de originele bezetting van Van halen opnam. Dus van het klassieke eerste album tot en met 1984. Met dat materiaal kun je een aardige set in elkaar draaien.  Aaah Yeaah!

Locatie