OOPOEH (Opa's en Oma's Passen op een Huisdier)
OOPOEH (Opa's en Oma's Passen op een Huisdier) Bram Kloos

Vrolijkheid, ontmoetingen, een frisse neus en beweging voor 55+

dinsdag 4 april 8:00 - 22:00

Niks zo fijn als er samen met een lieve hond op uit te gaan! Het park in, een rondje door de buurt of samen op een bankje van het voorjaarszonnetje genieten. Bent u 55+ en gek op honden, maar wilt/kunt u er zelf niet meer aan beginnen? Met een oppashond heeft u wel de lusten maar niet de lasten van een (eigen) hond. Onze matchmakers helpen u graag (gratis en vrijblijvend) bij het vinden van een mooie match! Ga naar www.OOPOEH.nl of bel ons op 020-7853745. Help ons nog veel meer 55-plussers blij te maken en deel dit bericht.

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Voor dit doel zetten wij senioren in als maatje, als OOPOEH, voor honden in de buurt. OOPOEH slaat hiermee 3 vliegen in één klap: senioren helpen aan meer gezelschap en beweging, honden helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben en baasjes helpen aan een betrouwbare oppas. We zijn géén commerciële oppasdienst of uitlaatcentrale.

 ACTIEVER LEVEN VOOR SENIOREN

Senioren in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen. Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een hond. Veel senioren zijn graag in het gezelschap van een hond maar willen de volledige zorg niet meer dragen, Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst:

 Als OOPOEH kunt u genieten van een hond wanneer het u uitkomt. U bepaalt zelf welke hond u gezelschap wilt houden en hoe vaak. Het is gratis: de inschrijving bij Stichting OOPOEH kost niets en ook voor de zorg van de hond zult u nooit financieel bij hoeven dragen. Het passen op een hond is een leuke en nuttige invulling van de dag. U wordt uitgenodigd voor veel (gratis) leuke uitjes die Stichting OOPOEH organiseert. U doet leuke nieuwe contacten op. Het zorgen voor een hond is gezond: het verbetert de conditie, de stemming en het helpt tegen een hoge bloeddruk. 

LEUKER LEVEN VOOR HUISDIEREN

OOPOEH’s helpen hondenbezitters door voor hun dier te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook de honden. Als het baasje van huis is, voelen veel honden zich eenzaam. Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt. Wat is er dan beter dan een leuke, goede oppas? Een OOPOEH!

Uw hond krijgt alle (exclusieve) aandacht die hij nodig heeft. Dag en/of nachtopvang voor uw hond. Bijvoorbeeld als u werkt of op vakantie gaat. Een vaste vertrouwde OOPOEH waarbij uw hond zich op zijn gemak voelt. Goede en betaalbare opvang voor uw hond. U laat een senior meegenieten van uw hond.