KONINGSDAG FESTIVAL: LIVE ROCK KARAOKE BAND EN MAU MAUS

donderdag 27 april 2023 14:00 t/m 23:00

De verjaardag van King Willy valt op precies dezelfde datum als het jaarlijkse Koningsdag Festival in Baroeg. Komt dat even mooi uit! We regelen weer zeven energieke bands voor je en daar hoef je geen cent voor neer te leggen. Je leest het goed: gewoon gratis tot het laat is.

 LIVE ROCK KARAOKE BAND

De Live Rock Karaoke Band heeft al vaker bij ons de planken gestaan. Daarbij werd het een dolle boel op én voor het podium. Een levendige band die rock- en metalfavorieten speelt, is immers heel wat beter dan een zielloos machientje dat ze uitbraakt. De band heeft bijna honderd hits om uit te kiezen en jullie kunnen de leadzang doen, solo of met een paar vrienden.

 MAU MAUS

De Mau Maus gaven begin jaren 80 de UK-punk een ferme hardcore kick. Na een winterslaap van 34 jaar werd de wereld in 2021 opgeschrikt met ‘The Enemy Within’, een knalplaat waarop de band uit Sheffield wederom heerst met hardcore punk tot op het bot.

Locatie