Drums: Bestemming Onbekend | Barbara Willemsen - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Barbara Willemsen

Drums: Bestemming Onbekend | Barbara Willemsen

zondag 23 april 2023 16:00 tot 17:30

Een zoektocht naar de betekenis van familiebanden. Zonder te weten waar je precies naar op zoek bent. Zit diegene die je zoekt, wel op je te wachten? En als je het dan gevonden hebt, gaat het dan de leegte vullen waar je zo op hoopt?   

Familie speelt een centrale rol in de Nigeriaanse samenleving. Jouw familieomstandigheden bepalen met wie je omgaat, hoe en waar je leeft en soms zelfs met wie je trouwt. Het kan je politieke identiteit bepalen en de manier waarop geld en bezit verdeeld wordt. Het gezin is het startpunt, je basis. Maar wat nou als je ontdekt dat jouw familie niet is zoals je dacht? Dat je vader twee vrouwen had? Dat je opeens een oudere broer blijkt te hebben. Dat je een groot deel van je familie nooit gekend hebt, maar wel dezelfde naam draagt? Ja, dan ga je op zoek.

Vrijdag 21 april, zaterdag 22 april en zondag 23 april | Barbara Willemsen | Meer info en kaarten via 

www.theaterzuidplein.nl

Locatie