Prinsensprookje, het hele verhaal (6+) - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Heidi de Gier

Prinsensprookje, het hele verhaal (6+)

zondag 19 maart 2023 14:00 tot 14:50

Een muzikaal verhaal voor jong en oud over de zoektocht naar De Liefde.

Dit is het sprookje van Harrie. Harrie is een prins en hij moet trouwen met prinses Rosa. Maar Rosa ruikt niet lekker en zij houdt zij alleen van meisjesdingen. Dat kan veel beter, denkt Harrie. Dus start hij samen met zijn beste vriend Gijs een zoektocht naar De Liefde. 

Onderweg komt hij veel bijzondere wezens tegen. De eekhoorn vertelt Harrie dat hij De Liefde al heeft gevonden. Daar begrijpt hij niks van. De heks geeft hem een liefdesdrankje maar dit lijkt niet te werken. Dan wordt Gijs gevangen genomen. Harrie doet er alles aan om hem te bevrijden. Wanneer dit eindelijk is gelukt valt alles op zijn plek. De Liefde was al die tijd al vlakbij.  

Zo 19 mrt | 14:00 | Dear T. | Meer info en kaarten via www.theaterzuidplein.nl

Locatie