Canto Ostinato - The Vocal Experience - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Canto Ostinato - The Vocal Experience
Canto Ostinato - The Vocal Experience PA'dam

Canto Ostinato - The Vocal Experience

zaterdag 4 februari 2023 20:15 tot 21:30

Hoor de ruimte en zie de klank in deze unieke koorversie van Simeon ten Holts meesterwerk!

Wat voelt er dichterbij dan het geluid en de expressie van de menselijke stem? PA’dam brengt je de koorpremière van Canto Ostinato door maar liefst 16 zangers. Alle mogelijkheden van de stem worden maximaal benut voor deze minimal music. De bijzondere klankwereld wordt verrijkt met het warme geluid van marimba’s, harp en contrabas.

Indrukwekkende vertaling

Muzikale lijnen worden versterkt door expressieve bewegingen van de zangers, vanuit wisselende posities in de ruimte. Videoprojecties vergroten of verkleinen, vertragen of versnellen hun bewegingen. Laat je ogen meedansen op deze twee versies van de werkelijkheid; een indrukwekkende vertaling van het ongrijpbare karakter van Canto Ostinato.

Zet de tijd stil

Simeon Ten Holts meesterwerk kent al een lange succesgeschiedenis. De aanhoudende, langzaam veranderende muziek leidt tot een gevoel van eindeloosheid, een trance met ook zeer opzwepende ritmische momenten. Onderga de unieke koorversie met de zangers van PA’dam onder leiding van Maria van Nieukerken!

Meer info
Tickets en meer informatie is te vinden op www.padam.nu

Locatie