SUBMIT FEST PRESENTS: FOR I AM KING + ANOTHER NOW

zaterdag 18 februari 2023 19:00 t/m 0:00

De Nederlandse metalband For I Am King maakt zich op voor de release van hun gloednieuwe full-length studioalbum ‘Crown’, – de eerste release van de band sinds het tweede album ‘I’ uit 2018 en als logisch vervolg, waarbij ’Crown’ draait om de cyclus van macht (zoals die van een koning). De band biedt moderne, complexe en furieuze maar altijd pakkende metal met hypnotiserende melodieën, gedreven door de unieke zang van frontvrouw en blikvanger Alma Alizadeh. Het komende album wordt uitgebracht op 19 januari 2023 en vormt de spreekwoordelijke kroon op de tienjarige carrière van het vijftal.

Sinds de oprichting in 2013 heeft For I Am King twee albums uitgebracht (‘Daemons’ in 2016 en ‘I’ in 2018), die internationaal geprezen werden door zowel fans als critici. Verder heeft het kwintet wereldwijd talloze shows gegeven, zoals in Japan, China en Europa (o.a. Jera On Air, Wacken Open Air, Metal Days, FortaRock, Full Force). Na hun show tijdens de eerste editie van Submit Fest in 2017 kunnen we niet wachten op de headline show van de band op deze Submit Fest presents avond!

Locatie