DARK VALENTINE: A PROJECTION + THE ANAESTHETICS - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

DARK VALENTINE: A PROJECTION + THE ANAESTHETICS

dinsdag 14 februari 2023 21:00 tot 0:00

Eerder mochten we deze Zweedse post-punk giganten al ontvangen op de derde editie van Wavefest in Baroeg. Hierna heeft de band zich steeds meer ontwikkelt met overtuigende albumreleases als ‘Section’ en ‘In a different light’. Opvallend is dat singles als ‘Careless’ & ‘Anywhere’ meer de melodieuze synth kant op gaan waardoor de band zich nog steeds muzikaal ontwikkelt. Afgelopen jaren heeft de band diverse grote festivals aangedaan en hoe mooi is het dat Rotterdam nu in hun Europese tourschema valt! Wij zijn dan ook trots dat we A Projection op een unieke locatie in een intieme zaal mogen ontvangen.

Locatie