Rotterdamse familiefilm ‘Strijder’ - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Rotterdamse familiefilm 'Strijder'
Rotterdamse familiefilm 'Strijder' In the air films

Rotterdamse familiefilm ‘Strijder’

woensdag 7 september 2022 14:00 tot 16:00

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal: beste vrienden Dylan en Youssef dromen er samen van om profvoetballer te worden, maar één van de twee komt plotseling in een rolstoel terecht. Rotterdammers Maik Cillekens en Anouar Kasmi, beiden 14 jaar, kropen in hun huid voor de bioscoopfilm Strijder. En er zijn opnames gemaakt bij het voetbalstation van Feijenoord, Heijplaat en het Wilhelminaplein te Rotterdam.

Aan freestyle voetballer Touzani de taak om met zijn enthousiasme en positiviteit de revalidatie van Dylan een zetje in de goede richting te geven… 

Strijder is een stoer, meeslepend en op waarheid geïnspireerd verhaal over de 12-jarige Rotterdammers Dylan en Youssef, die ervan dromen om profvoetballer te worden. Dylan is al hard op weg, totdat hij na een ongeluk in een rolstoel belandt. Hij ziet zijn voetbaldroom uiteenspatten, maar is vastberaden om samen met Youssef de Touzani Cup te winnen. Dylan stort zich op zijn revalidatie: hij moet en zal weer de beste speler van zijn team worden. Daarbij krijgt hij hulp van zijn voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is. 

Locatie