Menselssohn Trio in Open Hof

zondag 25 september 2022 19:00 tot 20:15

Op zondagavond 25 september om 19.00 uur is er weer een Open Hof Concert. 

Pianist Frank den Herder, al vele jaren bekend in Open Hof, komt met het Mendelssohn Trio. Dat bestaat verder uit de  violiste Magdalena Karas en de celliste Fiona Hutubessy-Watson. Zij zijn allen professionele musici met een uitgebreide staat van dienst. Op het programma van het trio staat muziek van Mendelssohn, maar ook van Astor Piazzolla, Camille Saint-Saëns Frank den Herder (enkele liedbewerkingen). Samen met Willem Blonk op orgel speelt Frank den Herder twee Spaanse dansen van Moszkowski. Spectaculaire muziek! Van César Franck vertolkt Willem Blonk het geliefde Choral III. Als kwartet besluiten alle medewerkenden met Saint Saëns’ Barcarolle opus 108.

Het concert heeft geen vaste toegangsprijs – de entree is vrij, met collecte aan het einde.

Ook Cultuur Concreet levert een financiële bijdrage. Hartelijk welkom aan de Hesseplaats in Ommoord – zaal open: 18.30 uur.

Locatie