Keti Koti Meets Dia Da Indepencia
Keti Koti Meets Dia Da Indepencia

Keti Koti Meets Dia Da Indepencia

zaterdag 2 juli 2022 19:00 t/m 22:00

Bij Podium Islemunda zal er op zaterdag 2 juli 2022 een event plaatsvinden genaamd Ife Africa met als thema ‘Keti Koti meets Dia Da Independencia’. Er zal muziek, dans , spoken word en een preview van een jongeren voorstelling zijn. 

Het is een event dat zich richt op mensen die affiniteit hebben met Afrika en graag verbinding willen voelen met anderen die dit ook zo ervaren. Er zullen diverse artiesten met een Afrikaans achtergrond optreden. Het event is ter ere van Keti Koti en de onafhankelijkheidsdag van Kaapverdië. Om de vrijheid te vieren, maar ook om kennis te vergaren onder het genot van kunst. Het is de bedoeling om mensen met elkaar te verbinden en zo de inclusie te bevorderen. Het event zal een weerspiegeling zijn van Rotterdam, namelijk divers en talentvol.

ZA 2 juli | 19:00 uur | Podium Islemunda | €7,50 | Meer informatie via www.podiumislemunda.nl

Locatie

  • Podium Islemunda

    Herenwaard 17
    3078ak Rotterdam