Een Verhaal dat Smaakt
Een Verhaal dat Smaakt

Een Verhaal dat Smaakt

zondag 26 juni 2022 12:00 t/m 14:00

Voor Een Verhaal dat Smaakt halen verhalenvertellers (60+) uit Rotterdam Zuid, herinneringen op uit het nabije en verre verleden. In een smakelijke lunchvoorstelling delen ze dierbare momenten, sappige anekdotes en bijzondere herinneringen. Verhalen over opgroeien en wonen in de wijk en alles wat daarbij komt kijken. Luister mee, geniet van een kopje koffie en proef van het driegangenmenu!

Theaterwerkplaats Ouwe RottenTheaterwerkplaats voor Ouwe Rotten maakt theater voor en met Rotterdamse ouderen boven de 60 jaar. Samen creëren ze theatrale en muzikale voorstellingen en projecten om zo de vitaliteit en levenslust van de deelnemende senioren zichtbaar te maken.

Deze voorstelling is ook op 28 juni, 5 juli en 9 juli.

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois