Samen wonen en werken in Botlek Europoort
Samen wonen en werken in Botlek Europoort

Samen wonen en werken in Botlek Europoort

dinsdag 31 mei 2022 19:00 tot 21:00

Op dinsdagavond 31 mei is het zo ver: de eerste fysieke bijeenkomst van Burengesprek Botlek Europoort! 

Hoe ziet u de toekomst van het Botlekgebied? En hoe zorgen we er samen voor dat wonen en werken in en rond Botlek Europoort samengaat? Graag gaan we hierover met u in gesprek. Op deze avond worden presentaties gegeven en interviews gehouden met onder andere Vopak, DCMR, Plaagdierbeheersing Europoort en Alco Energy en is er ruimte voor vragen. Als afsluiting kunt u onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek gaan.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 31 mei van 19:00 tot 21:00 in Muziektheater de Ontmoeting, Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg. Heeft u één of meerdere vragen? Of bent u benieuwd naar ontwikkelingen in het gebied? Wil u met ons in gesprek? Meld u dan gratis aan via onze website: https://botlekeuropoort.nl/bijeenkomsten/

Het doel
Burengesprek Botlek Europoort wil een open en constructief gesprek voeren tussen bedrijven, overheden en omwonenden. Door met elkaar te praten, ideeën te delen, vragen te stellen en informatie te bundelen over veilig werken en wonen, houden we samen het gebied rondom Botlek Europoort leefbaar en veilig. Nu en in de toekomst.

Burengesprek Botlek Europoort stond voorheen bekend als de Klankbordgroep ‘Samen veilig werken en wonen’ Rozenburg.

Locatie