LUSU | Open repetitie
LUSU | Open repetitie

LUSU | Open repetitie

dinsdag 31 mei 2022 19:30 t/m 22:00

Heb je altijd willen weten hoe een acteur in de huid van zijn personage kruipt? Tijdens de open repetitie van VIES krijg je een kijkje achter de schermen. Je bent onderdeel van het maakproces van de acteurs, dansers en theatermakers. Beleef hoe een gezelschap naar deze uitvoering toewerkt. Grijp deze unieke kans en kom kijken.

Over VIES#metoo heeft veel stof doen opwaaien. Maar er is nog steeds plenty onbesproken en ongezien. In dit komische, maar ook ontroerende concert volg je Dewi Kasmo die haar stem probeert te vinden binnen dit gevoelige thema. Ze vertelt haar verhaal vanuit het perspectief van een vrouw met een bi-culturele achtergrond. En van een kind dat de woorden niet heeft om te vertellen wat er met haar is gebeurd. Met empowering raps, kwetsbare r&b nummers, herkenbare sketches, een Indonesische mythe, visuals van dagboekfragmenten en een dans van verschillende vrouwen die al dansend hun seksuele vrijheid heroveren. Een must-see voor iedereen.

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois