In het licht

vrijdag 27 mei 2022 20:00 t/m 22:00

Gespeeld door de Rotterdamse actrice Lisse Knaapen. En met nieuwe muziek geschreven door Ellen ten Damme.

Over In het lichtTijdens een optreden dwalen de gedachten van een zangeres af naar haar jeugd. Een jeugd vol gruwelijke gebeurtenissen. Wat doet het met een jong meisje als de personen die je moeten beschermen het op je hebben voorzien? Waarom greep niemand in? En hoe vind je de kracht om niet langer te zwijgen?

Karin Bloemen: “Een van de redenen dat ik het boek geschreven heb, is dat ik anderen die vergelijkbare dingen hebben meegemaakt of er op dit moment mee te maken hebben, wil helpen met het gevecht dat ze leveren en met de angsten die ze moeten overwinnen. De belangrijkste boodschap voor hen is toch: Als je niet praat, bescherm je de dader, niet jezelf. Deze theatervoorstelling vind ik een geweldige aanvulling van deze belangrijke missie.

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois