Fotoproject toont het echte leven in de Lamprei ‘Stem op jouw favoriete foto’ - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
www.webconcreet.nl

Fotoproject toont het echte leven in de Lamprei ‘Stem op jouw favoriete foto’

zaterdag 3 december 2022 13:00 tot 16:00

Zaterdag 3 december om 13.00 uur lanceren wij een speciale fotoroute in de Lampreibuurt, in Rotterdam – Hoogvliet.  Deze bijzondere fototentoonstelling start in de Art Studio Hoogvliet, aan de Kolbleistraat 32. Vanaf deze startlocatie neemt een gids u mee naar de verschillende portieken in de Lampreibuurt, waar de overige foto’s tentoon zijn gesteld. De Art Studio ontvangt om 13.00 uur alle bezoekers met koffie & lekkers waarbij de tentoonstelling officieel wordt geopend. De route en tentoonstelling is gratis.

Inspirerende foto’s

Tijdens deze foto tentoonstelling kijken we door de ogen van de bewoners naar inspirerende foto’s die gemaakt zijn door de wijkbewoners uit de Lampreibuurt. Spelende kinderen, koffie op de zondagochtend of een verborgen plek in de wijk? Tijdens de route kunnen alle deelnemers stemmen op de winnende foto’s. De winnende foto’s zullen uitvergroot worden en zullen permanent tentoon worden gesteld voor een langere periode, zodat veel meer bezoekers van Hoogvliet kunnen genieten van deze inspirerende foto’s.

Samenwerkingsproject in de wijk

In samenwerking met Woonbron en  Art Studio Hoogvliet zijn de bewoners van de Lampreibuurt onlangs gestart met een fotoproject over hun Leven in de Lamprei. Alle foto’s van deze tentoonstelling zijn gemaakt voor de bewoners en door de bewoners.  De reden dat we hiervoor hebben gekozen, is omdat de bewoners zelf het beste weten hoe het eraan toe gaat in hun eigen wijk! Met wegwerpcamera’s op zak zijn zij  de wijk in getrokken om hun leven vast te leggen.