BOEKENBEURS - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Lekker struinen in onze boekenvoorraad.
Lekker struinen in onze boekenvoorraad. Archief OnsRotterdam

BOEKENBEURS

zaterdag 3 december 2022 10:00 tot 13:00

STICHTING ONS ROTTERDAM organiseert een boekenbeurs op elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur in haar onderkomen aan de Kerkwervesingel.

Bent u op zoek naar tweedehands boeken over Rotterdam voor een klein prijsje? Bezoek dan eens de boekenbeurs van Stichting Ons Rotterdam. Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Ons Rotterdam een boekenbeurs, waar u kunt zoeken naar het boek, waar u al langer naar op zoek bent. Daarnaast kunt u uw prentbriefkaarten verzameling uitbreiden. Voor liefhebbers zijn ook oude uitgaven van ons tijdschrift te koop. De eerstvolgende boekenbeurs is op zaterdag 3 december van 10.00 tot 13.00 uur. U bent van harte welkom aan de Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht. Voor meer informatie e-mail naar: boeken@onsrotterdam.nl en/ of tel: 010-4804513 (maandag t/m vrijdag van 13.00-16.00 uur) of kijk op www.onsrotterdam.nl en onze facebookpagina : https://www.facebook.com/onsrotterdam

Locatie