Eerste kersttournee sinds drie jaar: Comfort and Joy - de mooiste Engelse kerstmuziek - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
.

Eerste kersttournee sinds drie jaar: Comfort and Joy - de mooiste Engelse kerstmuziek

vrijdag 16 december 2022 20:15 tot 21:30

Het is voor het eerst sinds drie jaar dat de zangeressen van Wishful Singing geen last hebben van de coronabeperkingen. Op kerstavond zitten ze weer aan tafel bij hun families in Nederland, Engeland, Duitsland en België maar voor het zo ver is mogen ze eindelijk weer kerstconcerten zingen. 

Voor Wishful Singing hoort Engelse koormuziek thuis in het rijtje met dingen die aan kerst dat speciale knusse gevoel geven: familie, licht, gezelligheid bij de kerstboom, sloffen aan, kopjes thee en kerstfilms kijken. 

Het a cappella ensemble brengt een kerstprogramma met bekende en onbekende meesterwerken van Engelse bodem. Van middeleeuwse muziek die het ensemble tijdens hun ontdekkingstocht naar gregoriaanse muziek opspoorden, tot bekende traditionele liederen in bijzondere arrangementen van onder meer Benjamin Britten.

Voor op en top Christmas cosiness wordt het publiek uitgenodigd om een aantal bekende carols mee te zingen terwijl zangeres Marleen van Os het kleine, handzame harmonium van Wishful Singing bespeelt. Waan je in een knusse huiskamer waar we samen zingen rond de kerstboom.

Met muziek van o.a. John Tavener, Gustav Holst en John Rutter. 

De Hillegondakerk is tijdens het concert in kerstsfeer met een échte kerstboom, ingetogen versiering en échte kaarsen in de mooie koperen kronen. 

Vrijdag 16 december 2022 | Plaats: Hillegondakerk, Kerkdreef 2 | Aanvang 20.15 uur | toegang in voorverkoop € 20,00, aan de kassa € 23,00. Kinderen en jongeren t/m 25 jaar gratis. Toegang is inclusief consumptie. Rondom de Hillegondakerk is beperkte parkeergelegenheid.Online kaarten verkrijgbaar via de website (https://www.concertstichting.nl/concert.../16-december-2022/). 

Locatie