p
p Langlaufvereniging Gouda

Maak kennis met langlaufen

zondag 11 december 2022 12:00 t/m 15:00

Altijd al eens op de latten willen staan? Klaar met de drukte bij de skiliften? Kom dan kennismaken met langlaufen op onze prachtige kunststof langlaufbaan! We beschikken over een borstelbaan met zo’n 1,5 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

Op zondag 11 december ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen van 45 minuten en je krijgt informatie over langlaufen en ons aanbod aan langlaufcursussen en -trainingen. De les is bedoeld als kennismaking, om te proeven of langlaufen iets voor je is en hoe de baan aanvoelt. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan nu ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met rolskiën en nordic walking.

 Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht! 

https://www.langlauf.nl/maak-kennis-met-langlaufen-op-zondag-11-december

Tijdstip: zondag 11 december van 12.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht

Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

Kosten per les: € 10 voor volwassenen, € 5 voor jeugd (8 tot 18 jaar); Nordic walken € 5.

Cursussen: In januari start weer een serie langlaufcursussen voor beginners, 5 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Of volg een clinic voor beginners van 2 uur. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging, zoals de wintertriatlon op 17 december, vind je op www.langlauf.nl.