EEN FLINKE LINKSE VROUW - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
geen

EEN FLINKE LINKSE VROUW

vrijdag 25 november 2022 20:00 tot 21:00

Margje heeft een groot hart voor mens, dier en plant. Zij redt graag schepsels van de straat. Dit keer haalt zij een uitdagend project in huis: Jan. Jan is vaak te vinden voor de supermarkt. Maar is deze straatkrantverkoper wel zo oprecht en is gutmensch Margje wel zo onbaatzuchtig als zij zich voordoet? 

Een Flinke Linkse Vrouw van Aaf Brandt Corstius gaat over visite en vis, winners & losers en Homeless van Paul Simon. Linda en Casper vinden elkaar in de geestige dialogen tussen twee eigenzinnige en totaal verschillende karakters en maken dit stuk tot een zinderend feest.

Credits: Tekst:Aaf Brandt Corstius 

Regie: Ariane van Vliet 

Spel: Casper van Bohemen & Linda Møller