Ambassadeur worden van De Havenloods?

Rotterdam - Speciaal voor een aantal Rotterdamse winkelcentra zoekt De Havenloods mensen die als onze ambassadeur tegen betaling de krant willen rondbrengen bij de winkels. We denken aan 65-plussers die het leuk vinden een centje bij te verdienen, er voor onze uitgever Telstar Mediagroep op uit te trekken, een praatje te maken hier en daar en natuurlijk enthousiast onze krant uit te delen. We zoeken mensen voor de winkelcentra Keizerswaard, Boulevard-Zuid, Het Lage Land, De Hesseplaats, Binnenhof en de Noorderboulevard.

Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact op met Marielle Schoor via marielle@telstarmediacentrum.nl.



Sportcomplexen vernieuwd

Rotterdam - Wethouder Sven de Langen heeft bekendgemaakt welke 14 buitensportcomplexen de komende vijf jaar worden vernieuwd vanuit het Integraal Huisvestingsplan Sport. Van deze complexen maken nu meer dan 20 verschillende sportverenigingen gebruik. De komende tien jaar worden de sportcomplexen van 23 verenigingen vernieuwd of gerenoveerd.
Ook zwembaden, binnensportaccommodaties worden gerenoveerd. Voor het volledige plan is ruim 160 miljoen gereserveerd. De werkzaamheden aan de veldsportcomplexen zijn divers: van het aanpassen van het clubgebouw, toepassen van LED-verlichting, plaatsen van beregeningsinstallaties tot aan het vervangen van het grasveld door een kunstgrasveld.
De volgende complexen worden vernieuwd: Sportcomplex Rotterdam United, Sportcomplex Vreelust, Sportcomplex Erasmuspad, Sportcomplex Toepad, Sportcomplex Oosterflank, Sportcomplex Boszoom Zuid,Sportcomplex Boszoom Noord, Schoolsportcomplex Abeelweg, Sportcomplex De Leeuwenkuil, Sportcomplex Zwansnesse, Sportcomplex Rijnmond, Sportcomplex Rozenburg, Sportcomplex Zestienhoven en Sportcomplex Energieweg.