Na twintig jaar intensief gebruik was De Zevensprong aan een opknapbeurt toe. Dat is inmiddels gebeurd. Foto: pr
Na twintig jaar intensief gebruik was De Zevensprong aan een opknapbeurt toe. Dat is inmiddels gebeurd. Foto: pr

De Zevensprong in Hoogvliet is weer open

Hoogvliet - Op zaterdag 25 september heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van Huis van de Wijk De Zevensprong voor alle Hoogvlieters.

Nu de strikte corona-regels steeds meer versoepeld worden gaan de deuren van het Huis van de Wijk De Zevensprong in Hoogvliet voor alle bewoners weer helemaal open. Natuurlijk blijven de regels van je goed-je-handen wassen en 1,5 mtr afstand houden nog steeds aanbevolen maar de meeste activiteiten zijn gelukkig weer gestart. 

Verbouwing

Begin van het jaar is De Zevensprong een paar maanden echt helemaal op slot gegaan. Maar dat was vanwege een grondige verbouwing. Na twintig jaar intensief gebruik was De Zevensprong aan een opknapbeurt toe. Dat is inmiddels gebeurd en nu verkeert het gebouw weer in goede staat.
Op zaterdag 25 september van 11.00 tot 16. 00 is iedere Hoogvlieter van harte welkom om zelf het vernieuwde gebouw te komen bekijken. Tegelijk kun je kijken naar en proeven van een groot aantal activiteiten die in het gebouw uitgevoerd worden. Misschien krijg je wel zin om zelf mee te gaan doen.
Ook aan de kleinere wijkbewoners is gedacht met o.a. schminken en circusactiviteiten. En natuurlijk wordt de dag met muziek opgeluisterd en zijn er lekkere hapjes.
Huis van de Wijk De Zevensprong is te vinden aan Mosoelstraat 20.