Vegro is al meer dan 35 jaar specialist in hulpmiddelen. Foto: pr
Vegro is al meer dan 35 jaar specialist in hulpmiddelen. Foto: pr

Vernieuwde Vegro zorgwinkel Peppelweg staat klaar om je te adviseren

Schiebroek - Kom langs in de vernieuwde zorgwinkel in Rotterdam aan de Peppelweg. Een enthousiast en deskundig team staat klaar om jou te adviseren over elke zorgvraag.

De zorgwinkel Peppelweg ligt in de wijk Schiebroek vlakbij Hillegersberg. Het is een lange winkelstraat met in het midden een groot plein met speeltoestellen. Aan dit plein vind je de Vegro zorgwinkel.

Vegro is al meer dan 35 jaar specialist in hulpmiddelen en staat bekend om de goede kwaliteit en service. Elke klant krijgt persoonlijke aandacht en deskundig advies over elke zorgvraag. Om de klant nog beter te kunnen helpen was het tijd voor een vernieuwing van de zorgwinkel.

Ontzorgen

Het nieuwe, unieke Vegro winkelconcept ontzorgt mensen bij het verkrijgen van het juiste hulpmiddel. Vegro heeft een breed assortiment. Variƫrend van producten die helpen bij het langer zelfstandig thuis wonen en het vergroten van de mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook tijdens de zwangerschap is Vegro er voor jou.
In de nieuwe situatie is er goed gekeken naar de indeling zodat er meer ruimte kon worden gecreƫerd. Hierdoor is er meer ruimte om bepaalde artikelen uit te proberen en heeft de winkel een mooie en rustige uitstraling gekregen.

Openingsmaand

Tijdens de openingsmaand in oktober profiteer je van 20% korting op geselecteerde artikelen en 10% korting op het hele assortiment. Dat wil je niet missen!

Dag van de Mantelzorg

Daarnaast is het op 10 november de Dag van de Mantelzorg. Deze dag laat Vegro ook niet zomaar voorbij gaan, houd ons in de gaten zodat je er als eerste bij bent. De deskundige medewerkers heten jou graag welkom in de mooie zorgwinkel om je te voorzien van passend advies.

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeren is gratis. Op vrijdag is er markt op het grote plein, op die dag is het wat meer zoeken naar een parkeerplek vlakbij de winkel. Je kan de auto dan parkeren bij de Plus supermarkt om de hoek of bij het kerkje tegenover de winkel.
Met het openbaar vervoer kan je de winkel ook gemakkelijk bereiken. Tram 4 en bus 4 stoppen op vier minuten loopafstand.

Adres en openingstijden

Adres: Peppelweg 82a. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur en zaterdag: 10.00-16.00 uur.