Vader René van der Schaft (l.) en Joeri van der Schaft. Tekst en foto: Annemarie van der Ploeg
Vader René van der Schaft (l.) en Joeri van der Schaft. Tekst en foto: Annemarie van der Ploeg

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Tandprothetische praktijk Van der Schaft

Prins Alexander - Bij Tandprothetische praktijk Van der Schaft aan het Jacob van Campenplein 59 kan iedereen terecht voor alles op het gebied van kunstgebitten, implantaatgedragen kunstgebitten en reparaties. 

Tandprotheticus Joeri van der Schaft behandelt hier de cliënten samen met zijn vader René van der Schaft, die reeds jarenlange ervaring heeft.
Joeri: “Twaalf jaar geleden ging ik bij mijn vader kijken wat het werk inhoudt en ik ben nooit meer weggegaan. In de praktijk vindt alles, van intake tot en met de nazorg, plaats. Dit is eerstelijns zorg dus de cliënten hebben geen verwijzing nodig. ”
Een paar jaar geleden begon Joeri een praktijk voor zichzelf. “Ik werkte in een commerciële mondzorgpraktijk, waarin vooral het persoonlijke contact verloren ging. Dat begon ik te missen. Van het begin af aan heb ik met mijn vader, die heel veel ervaring heeft, samengewerkt. De mensen geven zich best wel bloot als je iets aan hun gezicht verandert, dus iets vertrouwds is heel belangrijk. We hebben hele leuke contacten met de cliënten.”
Meer informatie op www.tppvanderschaft.nl of via tel.nr.: (010) 2264226.