Hinderlijke versperring trottoir Kopenhagen-straat

Oosterflank - Op het trottoir aan de Kopenhagenstraat in Oosterflank ter hoogte van de huisnummer 42-48 heeft een bewoner vijf weken geleden een berg zand, dwars op de stoep-trottoir, laten storten t.b.v. ophogen tuin en heeft het over gebleven zand, een forse hoop, niet opgeruimd. De stoep is voor rolstoelgebruikers, rollators en kinderwagens en gewone voetgangers niet toegankelijk. Ieder moet de rijweg op en dat is gezien het vele autoverkeer in deze straat niet geheel zonder risico. Tot nu toe heeft 14010 bellen en melding maken, ondernomen door enkele bewoners, en/of gebruik maken van de meldingsapp van de gemeente, niets opgeleverd. De melding is bekeken door de gemeente en is afgedaan met de mededeling dat het zand niet van de gemeente is. Het probleem van versperde trottoir is er echter nog steeds.


Ambassadeur worden van De Havenloods?

Rotterdam - Speciaal voor een aantal Rotterdamse winkelcentra zoekt De Havenloods mensen die als onze ambassadeur tegen betaling de krant willen rondbrengen bij de winkels. We denken aan 65-plussers die het leuk vinden een centje bij te verdienen, er voor onze uitgever Telstar Mediagroep op uit te trekken, een praatje te maken hier en daar en natuurlijk enthousiast onze krant uit te delen. We zoeken mensen voor de winkelcentra Keizerswaard, Boulevard-Zuid, Het Lage Land, De Hesseplaats, Binnenhof en de Noorderboulevard.
Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie contact op met Marielle Schoor via marielle@telstarmediacentrum.nl.


Christelijk Mannenkoor

Prins Alexander - De repetities van het Christelijk Mannenkoor Prins zijn weer hervat in de Alexanderkerk aan de Springerstraat 340. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Meer info via Henk Roggeveen: postmaster@cmk-prinsalexander.nl