Afbeelding

Bike4travel introduceert de Avaghon Racert

Zakelijk 13 keer gelezen

De Rotterdamse fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen introduceert de eerste stalen racefiets met onderhoudsarme Rohloff naaf, riemaandrijving en schijfremmen. De fiets, die in eigen huis ontwikkeld en opgebouwd is, gaat door het leven met de Rotterdamse naam: Racert.

Zoals alle modellen van het hoogwaardige merk Avaghon, is deze fiets custombuilt. Dat wil zeggen, dat je de fiets zelf kunt samenstellen met de onderdelen die het best bij jouw budget en gebruiksdoel passen. In de werkplaats bouwt de technisch specialist vervolgens de Racert op met de gekozen onderdelen. Zo is er de keuze voor een racegroep, trekking-groep of Rohloff naaf met of zonder riemaandrijving. Super onderhoudsarm voor gebruik het hele jaar door. Kleur, balhoofd, banden, zadels, verlichting, dragers etc. zijn allen naar wens te kiezen.

Het stalen frame van de Racert is voorzien van sterke Dubbel Butted 4130 ChroMo buizen, zodat hij ook geschikt is voor een snelle fietsvakantie naar Santiago de Compostella of de Transcontinental Race.

Onderhoudsarm opgebouwd met Rohloff naaf en riemaandrijving heeft de Racert een Innovatie-Award in de wacht gesleept. Een mooi staaltje techniek dus van Rotterdamse bodem!

Uit de krant