Afbeelding

Starters strijden om Rotterdamse Startersprijs 2017

Zakelijk 18 keer gelezen

Rotterdam - Ambitieuze startende ondernemers, met de wens om in Rotterdam te ondernemen, kunnen dit jaar weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs. Sinds vandaag, 1 maart, is inschrijving voor de editie van 2017 geopend. De winnaar van deze Rotterdamse Startersprijs 2017 wint naast de titel die veel naamsbekendheid en media-aandacht oplevert, een jaar lang gratis een compleet ingericht kantoor op een prominente plek in het Groot Handelsgebouw. Na een spannende strijd zal halverwege mei de Rotterdamse Startersprijs worden uitgereikt.

Starters kunnen zich tot 1 april kosteloos aanmelden op de website www.rotterdamsestartersprijs.nl. Alle startende ondernemers, die maximaal drie jaar staan ingeschreven bij de KvK, melden zich aan door een uitgebreide vragenlijst in te vullen. De juryleden; Marius Meurs (Directeur van het Groot Handelsgebouw), Wang Long Li (winnaar 2016 en medeoprichter Tinybots) en Bjorn Stolte (Managing Partner bij IN10), hebben hun sporen in het ondernemerschap in Rotterdam inmiddels verdiend en zullen alle inzendingen beoordelen op onder andere ambitie, innovatie, durf en commerciële formule. Ook het publiek krijgt een stem. De starters met de meeste publieksstemmen bemachtigen een plek in de finale. Het Groot Handelsgebouw is de initiatiefnemer van deze prijs en gunt hiermee startende ondernemers met potentie een kickstart voor zijn/haar onderneming. De winnaar die zich vestigt in het Groot Handelsgebouw treedt namelijk direct toe tot een waardevol zakelijk netwerk.

Meer informatie op www.rotterdamsestartersprijs.nl, facebook en twitter.

#startersprijs010

Over de Rotterdamse Startersprijs
Initiatiefnemer, het Groot Handelsgebouw, riep deze prijs in 2014 in het leven om starters met veel potentie een extra duwtje in de rug te geven om met hun bedrijf te groeien. Ze bieden de winnaar kosteloos een jaar lang een ingerichte kantoorruimte aan en koppelen de winnaar aan een interessant zakelijk netwerk dat de winnaar zal begeleiden dat jaar. Al met al een prijs die voor starters een flinke boost aan de onderneming zal geven. In 2017 wordt de wedstrijd voor de vierde keer georganiseerd. Winnaars van de vorige edities zijn Trots Rotterdams Bier (2014), Jolique Möller met ilovefashionbloggers (2015) en Tinybots (2016).

Uit de krant