Afbeelding

Fietsenwinkel.nl groeit naar 30 fysieke winkels

Zakelijk 2 keer gelezen

Fietsenwinkel.nl groeit naar 30 fysieke winkels. International Bike Group (IBG) beter bekend als fietsenwinkel.nl, de grootste en goedkoopste fietsenwinkel van Nederland, opent eind april haar 30ste winkel.

Winkel met testcenter

Fiestenwinkel.nl groeit hard en het platform wil haar klanten zowel online als offline de beste service bieden. De winkel in Rotterdam, gelegen aan de Kleiweg 64C, biedt ruimte voor een showroom, een werkplaats en natuurlijk een testbaan waar gewone fietsen maar vooral ook de e-bikes uitgeprobeerd kunnen worden.

Het omnichannel bedrijf zet in op service en klanttevredenheid: ‘Ons bedrijf valt en staat met hoe tevreden de klant is. Dat is voor ons een bestaansrecht. Deze wetmatigheid geldt voor zowel onze online als onze fysieke winkels’, aldus Bastiaan Hagenouw CEO van IBG.

Laagste prijsgarantie en service tot aan de deur

Naast dat fietsenwinkel.nl de grootste fietsenwinkel van Nederland is, garandeert het bedrijf ook de laagste prijs. Kenmerkend voor het bedrijf is het ‘vandaag besteld, morgen in huis’ aanbod, service tot aan de deur en het dichte netwerk aan servicepunten.

Proefrit bij het testcenter

Zelf het comfort van een e-bike ervaren? of het verschil tussen de diverse elektrische systemen van e-bikes voelen? Bij de winkel in Rotterdam staan verschillende testfietsen klaar voor een proefrit. Heb je een mooie fiets uitgezocht? Dan wordt deze direct voor je bestelt.

Uit de krant