Afbeelding

LiveChat Service biedt gratis werkplek nabij Rotterdam Centraal

Zakelijk 87 keer gelezen

Rotterdam - De zoektocht is begonnen: LiveChat Service biedt 4 creatieve jonge startende ondernemers gratis werkplek nabij Rotterdam Centraal.

Onder het mom van delen is vermenigvuldigen stelt LiveChat Service een deel van haar kantoor open voor jonge startende creatieve ondernemers. Het kantoor in Rotterdam aan de Delftsestraat 11-15 is gevestigd in het pand boven Annabel. Het kantorencomplex biedt reeds huisvesting aan enkele jonge creatieve ondernemingen. LiveChat Service is in februari verhuisd naar dit creatieve bolwerk .

Het ruime kantoor van LiveChat Service (280m2) biedt huis aan meerdere aparte werkplekken. Eén van de ruimtes met vier werkplekken wordt gratis aangeboden aan deze start-up’s. Naast het aanbieden van een kantoor wil LiveChat Service de startende ondernemers graag helpen met het opbouwen van een netwerk en andere belangrijke aspecten die komen kijken bij het opzetten van een nieuwe onderneming. Enthousiasme, een leergierige en gedreven vibe, creativiteit en innovatie hoopt LiveChat Service hiervoor terug te krijgen. “Wij zijn zelf als start-up de afgelopen 2 jaar heel hard gegroeid en van daaruit zouden wij het nu leuk vinden andere start-up’s te ondersteunen. Andere bedrijven helpen geeft een kick en voor ons is het de perfecte manier om zelf scherp te blijven. “Het is mijn drijfveer om als bedrijf zo vernieuwend mogelijk te zijn”, aldus directeur Nick Blom.

Zit er geen addertje onder het gras? “Nee, we vragen geen huur of bijdrage of iets dergelijks. Wij geloven dat de start-up’s die zich bij ons aansluiten allemaal op hun eigen manier “iets” zullen gaan inbrengen en wat dat “iets” is dat durf ik nu nog niet te zeggen. Dit maakt het avontuur voor ons ook spannend!”

Het zijn vier fulltime werkplekken midden in het centrum van Rotterdam met veel licht en uitzicht op de Biergarten. Verder zijn alle voorzieningen die een kantoor nodig heeft zoals een vergaderzaal en koffiezetapparaat aanwezig. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick Blom, eigenaar van LiveChat Service. “Ik ben heel benieuwd wie er op deze oproep allemaal gaan reageren. Kan eigenlijk niet wachten op de eerste reacties”, aldus Nick Blom.

Contactgegevens Nick Blom, directeur LiveChat Service: 06 1469 8366/nick@livechatservice.nl

Uit de krant