Nikantes zoekt bedrijven die willen bijdragen aan een boulodrome. De Hoogvlietse club wil een deel van de jeu de boulesbanen overkappen.
Nikantes zoekt bedrijven die willen bijdragen aan een boulodrome. De Hoogvlietse club wil een deel van de jeu de boulesbanen overkappen. Foto: Enrico Stout

Nikantes zoekt sponsors voor overkapping jeu de boulesbanen

Verenigingen 15 keer gelezen

Hoogvliet - Korfbal- en jeu de boulesvereniging Nikantes zoekt bedrijven met goede voornemens voor 2019. De Hoogvlietse sportvereniging heeft het plan opgevat om een deel van de buiten jeu de boulesbanen te gaan overkappen met een grote loods van 6 meter hoog, 25 meter lang en 15 meter breed.

In dit zogenaamde Boulodrome kunnen ouderen uit Hoogvliet en omgeving het hele jaar door jeu de boules spelen op woensdag- en zondagmiddag onder alle weersomstandigheden. Nu is dit niet mogelijk omdat er alleen outdoor jeu de boulesbanen zijn.

Bedrijfsuitjes

Sportplusvereniging Nikantes zoekt bedrijven die een financieel steentje willen bijdragen aan de Boulodrome. Deze bedrijven krijgen na de bouw de mogelijkheid de indoor jeu de boulesbanen gratis te gebruiken voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. De overkapping kost 70.000 euro waarvan Nikantes inmiddels 21.000 euro bij elkaar heeft gespaard via ING en Stichting Neyenburgh. Verder zijn subsidieaanvragen gedaan en fondsen aangeschreven.

Bijdrage van harte welkom

“Wij hopen dat het bedrijfsleven, andere instellingen of personen het idee ook willen ondersteunen. Elke bijdrage is van harte welkom”, zegt Enrico Stout van Nikantes. Contact opnemen met Nikantes kan via secretaris@nikantes.nl of 06-10747638.

Uit de krant