Afbeelding

Glansrijke overwinning badmintonvereniging BCN Rhoon

Sport 15 keer gelezen

Rhoon - Team 2 van BCN Rhoon speelde vrijdag 25 november 2016 een thuiswedstrijd tegen BSM uit Maasdam.

De eerste potjes, de damesdubbels, liepen al direct goed. Zelfs de heren gingen goed. De herendubbel van Charlie en Ronald was nog even spannend. Het zag er naar uit dat hier een derde en beslissende set gespeeld zou moeten worden. Gelukkig trokken de heren van BCN Rhoon de partij naar zich toe.

Mixpartijen

De mix dubbel die Charlie tezamen met Maria vormt, had een pittige derde set maar werd uiteindelijk wel gewonnen. Bij de laatst gespeelde mixpartij van Ronald en Vicky ging het wat minder goed en werd er verloren, wat wel weer prettig was voor de tegenstander want op deze wijze kon toch de eer gered worden. De overwinning van 7-1 kon weer mooi bijgeschreven worden op het conto van de badmintonvereniging uit Rhoon.

Gezellig verenigingsleven

De avond werd gezellig afgerond in de kantine met een hapje en een drankje. Ben je misschien nieuwsgierig geworden naar het spelen en beleven van badminton in Rhoon neem dan een kijkje op de website www.bcnrhoon.nl. Recreatief een shuttle slaan en het gezellige verenigingsleven staan centraal.

Sporthal Rhoon

Iedere woensdag en vrijdagavond vanaf 19.30 uur speelt BCN Rhoon in de sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Ruime parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar met de metro. Aanmelden kan via de website maar spontaan langs komen is ook mogelijk.

Uit de krant