Afbeelding

Meetrainen met SV Rotterdam op Schaatsbaan Rotterdam?

Sport 85 keer gelezen

Binnenkort opent Schaatsbaan Rotterdam alweer voor het vierde jaar zijn deuren. Wij kunnen niet wachten. Onze leden (duidelijk herkenbaar aan hun outfit) zullen dan weer veelvuldig aanwezig zijn.

Samen met SSV Alcedo (de studenten schaatsvereniging), DUOsport (de schaatsschool), de KNSB en Natuurlijk Schaatsbaan Rotterdam organiseren we ook dit jaar weer een aantal activiteiten zoals wedstrijdjes voor beginners, clinics en de landelijke marathon topwedstrijd ‘het Kampioenschap van Kralingen’ (13 januari ’s avonds).

Op het winterplein zal op een duidelijke plek meer informatie over deze activiteiten en over SVR te vinden zijn. Je kunt natuurlijk ook de website van SVR of van de Schaatsbaan bezoeken:

www.svrotterdam.nl

www.schaatsbaanrotterdam.nl

Meetrainen op woensdag?

Wil je een keer meetrainen dan kan dat! Iedere woensdag van 18.30 tot 20.00 uur zijn we aanwezig met enkele trainers. Kun je al redelijk schaatsen en wil je eens een echte hardrij training meemaken dan kun je één keer gratis meedoen. Wil je er dan mee doorgaan dan kun je –voor €25- een trainingskaart kopen voor de rest van het seizoen.

Ben je geïnteresseerd, mail ons dan even. secretaris@svrotterdam.nl

Je kunt natuurlijk ook gewoon een van onze trainers aanschieten. We zijn goed herkenbaar aan onze groen, zwart en witte outfit.

Sander de Iongh

Voorzitter SV Rotterdam

Uit de krant