Afbeelding

R.V.&A.V. Sparta ‘Club 1888’ wil in 2017 stap voorwaarts zetten

Sport 114 keer gelezen

Halverwege het derde seizoen van ‘Project Sparta’ spelen veel teams nog vol mee voor de prijzen. Dames 1 en diverse jeugdteams maken nog kans op het kampioenschap in hun afdeling. Heren 1 en 2 strijden nog voor een hogere plaats op de ranglijst.

Met de ‘Club 1888’ gaat het momenteel goed. De donateurs vormen met elkaar inmiddels een van de grootste sponsors van R.V.&A.V. Sparta. Uw bijdrage vanaf minimaal 18,88 euro per jaar kan ons budget nog verder doen vergroten. Alle bijdragen aan de ‘Club 1888’ komen ten gunste van de vereniging.

In het afgelopen jaar hebben wij onder andere een bijdrage geleverd aan de realisatie van het gratis programmablad ‘Sparta Thuis’. Ook activiteiten voor de jeugd zoals het traditionele feest van Sinterklaas & Zwarte Piet en het geven van extra intensieve trainingen behoren tot de zaken die ‘Club 1888’ mede heeft gefinancierd.

Als tegenprestatie zullen wij de leden van ‘Club 1888’ vermelden op de borden in de kantine en op de website. Zo bent u goed zichtbaar voor het Spartaanse publiek, ook buiten de wedstrijddagen. Het bestuur, trainers, spelers, vrijwilligers en de leden van R.V.&A.V. Sparta zullen een ieder die een klein of een groter steentje wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging dankbaar zijn!

Donateur van de R.V.&A.V. Sparta ‘Club 1888’ worden gaat nog makkelijker met ons speciale digitale aanmeldingsformulier: http://www.sparta-rvav.nl/89/aanmeldingsformulier.html. Met uw kleine bijdrage kunnen wij ‘Project Sparta’ ook in 2017 weer groter maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant