Afbeelding

Urban Trail gaat dit jaar door Groot Handelsgebouw en Bibliotheek

Sport 91 keer gelezen

Rotterdam - Hardlopend door het Groot Handelsgebouw en Bibliotheek Rotterdam. Na de succesvolle eerste editie van de Rotterdam Urban Trail zijn deze twee iconische locaties toegevoegd aan het parcours van de tweede Rotterdam Urban Trail. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Rotterdam op een andere manier wil leren kennen, is de Rotterdam Urban Trail op 7 mei wederom een absolute must. De inschrijving voor dit unieke loopevent is nu geopend. Komende drie maanden worden stapsgewijs meer locaties bekend gemaakt.

Lopers gaan bij het Groot Handelsgebouw en de Bibliotheek Rotterdam via de hoofdingang naar binnen en vervolgen hun weg via de trap omhoog verder het gebouw in. Dit zijn alvast de eerste leuke en spraakmakende locaties. De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van bijzondere loopervaringen. Stapsgewijs worden meer locaties en het parcours bekendgemaakt. Volg de Rotterdam Urban Trail® op de website, Facebook, Twitter, Instagram.

Bij een Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Het parcours in Rotterdam verrast je wederom met circa 10 km avontuurlijk en urban loopplezier.

Urban Trail

In april 2016 vond de eerste Nederlandse Urban Trail plaats in Groningen. Na deze geslaagde primeur waren Den Haag, Rotterdam en Eindhoven het decor van deze loopbelevenis. Gezamenlijk liepen 10.000 deelnemers door de bekende Nederlandse steden. In 2017 zijn de Nederlandse Urban Trails in 9 verschillende steden.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag op www.rotterdamurbantrail.nl. Wees er snel bij, want de belangstelling voor de eerste editie was groot. Deelnemers krijgen na de finish een medaille en een ontbijt aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant