Afbeelding

Inschrijving jubileumeditie Harbour Run geopend

Sport 132 keer gelezen

Rotterdam - Voor het vijfde jaar achtereen dienen de kades van de Rotterdamse Waalhaven op zondag 8 oktober als decor voor de Harbour Run. Dit jaar werkt de Run, tijdens haar jubileumeditie, met nog meer Rotterdamse havenbedrijven samen, die hun terreinen beschikbaar stellen, zodat er over nog meer haventerreinen kan worden gelopen. De inschrijving voor deze unieke obstacle run is geopend op www.harbourrun.nl/inschrijven.  

De Harbour Run voert dwars over haventerreinen en langs kades, schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse haven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden op 8 oktober speciaal voor de naar verwachting 8.000 Harbour Run-lopers opengesteld. Niet alleen de setting van de Harbour Run is uniek. De deelnemers worden tijdens de Harbour Run uitgedaagd om in totaal meer dan 30 obstakels te bedwingen. 

De afgelopen jaren is het deelnemersaantal gegroeid van 2.500 naar 6.000 deelnemers. Hiermee was de Harbour Run in 2016 compleet uitverkocht, waarbij het event werd afgesloten met een optreden van Lee Towers. 

Deelnemers die ook dit jaar weer mee willen doen, kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor dit evenement. Voorgaande jaren begon de Harbour Run om 13.00 uur. Gezien het grotere aantal deelnemers dat wordt verwacht, zal de run dit jaar om 11.00 uur beginnen, waarbij ieder kwartier een groep van 400 deelnemers samen zal starten. Meer informatie over de startvakken en de bijhorende inschrijfmogelijkheden hiervoor zijn te vinden op www.harbourrun.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant