Uit verschillende culturen werden volop lekkernijen geserveerd.
Uit verschillende culturen werden volop lekkernijen geserveerd. Foto: Rijnmond Hoogvliet Sport

Geweldige kerstdiners bij Rijnmond Hoogvliet Sport

Sport 9 keer gelezen

Hoogvliet - Bij voetbalvereniging Rijnmond Hoogvliet Sport werden ook dit jaar de kerstdiners voor de jeugdelftallen weer druk bezocht.

Bijna alle spelers van de E tot en met A-teams waren aanwezig. De kerstdiners waren drie dagen op rij.

Mooi gedekte tafels

Maandag 18 december was de kick-off voor de vier E-teams en dinsdag 19 december was de beurt voor alle D en C-teams. De A en B-teams sloten de rij. Zij schoven op woensdag 20 december aan de mooi gedekte tafels in het clubhuis.

Lekkernijen

Uit verschillende culturen werden volop lekkernijen geserveerd. Deze etenswaren werden door de ouders van de jeugdvoetballers klaargemaakt. De bijbehorende dranken werden door de voetbalclub beschikbaar gesteld.

Verschrikkelijk lekker

Rijnmond Hoogvliet Sport kijkt met voldoening op de kerstactiviteit terug: “Iedereen heeft het hartstikke naar de zin gehad en het eten was verschrikkelijk lekker.”

Nieuwjaarsreceptie

De volgende RHS-activiteit is alweer op zaterdag 6 januari. De voetballers van Rijnmond Hoogvliet Sport houden die dag de nieuwjaarsreceptie in de kantine op het sportcomplex aan de Botreep 21 in Hoogvliet.

Proeftraining

Kinderen die ook willen voetballen bij Rijnmond Hoogvliet Sport kunnen meedoen aan een gratis proeftraining. Voor meer informatie of aanmelden kan een e-mail gestuurd worden naar coordinator-c-d@rijnmondhs.nl of gebeld worden naar de voetbalclub 010-4169300.

Uit de krant