Afbeelding

Leuke date blijkt beroving met vuurwapen...

Politie 17 keer gelezen

Rotterdam - De geplande date van een 33-jarige man uit Driebergen verliep woensdagavond 1 maart anders dan verwacht. Het slachtoffer werd overvallen in een woning in Rotterdam en moest onder bedreiging van een vuurwapen geld opnemen bij een pinautomaat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het slachtoffer was via een datingsite in contact gekomen met een jonge vrouw en had bij metrostation Maashaven met haar afgesproken. Zij liep hier vandaan met hem naar een woning, waarschijnlijk aan de Millinxstraat. Kort na aankomst kwamen er vier mannen de woning binnen. Zij bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen, namen hem mee naar een pinautomaat, vermoedelijk bij Zuidplein, en eisten dat hij geld moest opnemen. Vervolgens zetten de overvallers hem af bij metrostation Maashaven en gingen er vandoor. 

De 33-jarige man heeft aangifte bij de politie gedaan. Het overvallenteam is een onderzoek gestart. Zij spreken graag met getuigen. Heeft u woensdagavond rond 22.00 uur een verdachte situatie gezien bij een woning aan de Millinxstraat? Of bij een pinautomaat bij Zuidplein? Het team hoort het graag. Geef uw informatie alstublieft door via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Uit de krant